Köp syskonvagn billigt online!

Billiga syskonvagnar

En syskonvagn behöver inte kosta dubbelt så mycket som en enkel vagn. Om du inte har något behov av att följa trender så kan du enkelt hitta en billig tvillingvagn runt 2000 – 3000 kronor på nätet.


Det finns många fördelar med att handla syskonvagn online. Framförallt slipper du trängas med barnen i en trång butik och oftast ingår fri frakt. När du handlar på nätet är det också lättare att jämföra priser i lugn och ro utan att behöva gå från den ena butiken till den andra. En annan fördel är att du kan läsa produktrecensioner från andra köpare och på så sätt få ytterligare information om för- och nackdelar med vagnen. Att söka efter barnvagnstester på nätet kan också vara ett bra och tidsbesparande sätt att får reda på mer information om den vagn du tänker köpa.

En bra sajt att använda sig av när man söker billiga syskonvagnar är PriceRunner. Du går helt enkelt in på sajten och skriver in ordet ”syskonvagn” eller ”tvillingvagn” i sökrutan, trycker på ”enter” och får sen upp en rad olika förslag. Du kan också gå in på enskilda affärers hemsidor och jämföra priser.

Många affärer har kampanjerbjudanden på sina hemsidor som är bra att utnyttja om du vill komma ner i pris. Några populära sajter där du kan hitta tvillingvagnar billigt är: Babyland, Babyproffsen och jollyroom.

Allt om syskonvagnar online

Bara för att vagnen är billigare behöver inte kvalitén vara sämre. I många fall kan det vara så att vagnen kostar mindre bara för att den har ett udda tyg eller klädsel som inte säljer lika bra. För att vara på den säkra sidan bör du alltid kolla om vagnen uppfyller Europastandarden. Om barnvagnen du tittar på uppfyller Europastandarden innebär det att den klarat de minimikrav om säkerhet som standarden kräver.

Vill du komma ner ytterligare i pris så kan du handla begagnat. Det gör du också enkelt och smidigt på nätet. Sajterna Blocket och Tradera har kategorier med bara barnrelaterade artiklar där du kan göra riktiga fynd.  Har du tur kan du till och med hitta en vagn som är relativt oanvänd och som du kan sälja igen. Om du ska köpa en begagnad syskonvagn är det viktigt att du kollar upp om det fortfarande säljs reservdelar till vagnen. Vissa märken kan ha utgått och då är det möjligt att det inte längre tillverkar reservdelar till vagnen.

Om priset inte spelar någon roll så finns det även ett stor utbud av dyrare tvillingvagnar både online och i affärer. Några av de mest populära och trendiga märkena är Urban Jungle och iCandy Peach Blossom. Prisklassen för dessa vagnar ligger runt 10 000 – 15 000 kronor. Kvalitén på dessa vagnar är vanligtvis hög. En nackdel kan däremot vara att trenderna skiftar snabbt. Om du köper en vagn med ett häftigt mönster eller färg kan det hända att du snabbt tröttnar på den och att den inte känns trendig efter ett halvår.

Att köpa en billigare och mer klassisk vagn kan därför löna sig både ekonomiskt och i längden!

Sponsrade länkar